Blogi

07.02.2023

TR-mittaukset osana työturvallisuutta

TR-mittausten tavoite on parantaa työmaan työoloja ja parantaa näin työturvallisuutta. Rakennustyömaa on päivittäin muuttuva työympäristö, jossa moni puute jää helposti huomaamatta, jos tarkastuksia ei tehdä säännöllisesti.


23.08.2022

LTQ-Rakennuksen uudet johtohenkilöt kertovat tarinansa ja tavoitteensa

LTQ-Rakennuksen uusi toimitusjohtaja Arttu Korhonen sekä uusi liiketoimintajohtaja Sami Alanen kertovat, kuinka päätyivät LTQ-Rakennukselle, mitä omistajuus merkitsee heille ja mitä he odottavat jatkolta.


26.01.2022

Henkilöstötyytyväisyyskyselyssä loistavat tulokset

LTQ-Partners Oy, LTQ-Rakennus Oy ja emoyhtiö Tukli Oy toteuttivat työeläkeyhtiö Elon kautta henkilöstötyytyväisyyskyselyn syksyllä 2021. Kyselyyn vastasi 135 henkilöä ja vastausprosentiksi saatiin 59 %. Henkilöstökyselyjä on toteutettu jo vuodesta 2014 lähtien.  Konsernitasolla kokonaiskeskiarvo 4.27 (1–5) kertoo siitä, että työntekijöiden työhyvinvointi on yleisesti korkealla tasolla. Pandemian aikana toteutetun kyselyn tuloksia voidaan pitää erinomaisina.  


27.09.2021

Rakentaminen ja ympäristövastuu kulkevat käsi kädessä

LTQ-Rakennuksen Smart&Green ympäristövastuullisen työmaapalvelun kautta tuodaan rakennusprojekteissa ympäristömyönteiset toimintatavat entistä selkeämmäksi osaksi palvelutarjontaamme. Tarkkasilmäisimmät ovatkin huomanneet mm. vihreän värin tulleen osaksi verkkosivujamme, joka on tapa tuoda arvojemme mukaisia toimintatapojamme näkyväksi myös visuaalisessa ilmeessä. Vastuullisia toimintatapoja olemme kuitenkin toteuttaneet ja kehittäneet suunnitelmallisesti koko yrityshistoriamme ajan ja nyt onkin aika viestiä niistä teille.