Pölynhallinta

Työmaan hyvin toteutettu pölynhallinta on laatu- ja työturvallisuusasia. Pölynhallinta alkaa aina kohteelle asetetusta sisäilmastoluokkatavoitteesta ja tämän perusteella tehdystä seikkaperäisestä pölynhallintasuunnitelmasta: turhalta työltä ja kustannuksilta vältytään, kun työvaiheet ovat suunniteltu ja organisoitu huolellisesti.

LTQ-Rakennus Oy:n ammattilaiset palvelevat pölynhallinnassa koko rakennushankkeen ajan hankesuunnittelusta luovutukseen.

Joustavaa ja kustannustehokasta palvelua pölynhallintaan

Kokeneet pölynhallinnan ammattilaisemme ovat tulleet tutuiksi monille asiakkaillemme vuosien saatossa. Palvelemme asiakaslähtöisesti ja räätälöimme palvelun asiakkaan ja rakennushankkeen yksilöllisten tarpeiden mukaan. Käytössämme on alan parhaat välineet ja tietotaito. Kehitämme omaa osaamistamme ja kalustoamme jatkuvasti – löydämme ratkaisut vaativimpiinkin työmaatoteutuksiin ennakkosuunnittelemalla yhdessä asiakkaamme kanssa.

P1-puhtausluokka

Meillä on laaja kokemus pölynhallinnan suunnittelusta ja toteutuksesta vaativissa kohteissa. P1- puhtausluokka saavutetaan osaavalla tiimillä ja toimivalla pölynhallinnan kalustolla, sekä oikein tehdyllä työmaalogistiikalla.

Työnjohto ja työntekijämme ovat alansa ammattilaisia, pidämme huolta henkilöstömme työhyvinvoinnista, ja meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät työssään. Lisäksi meillä on käytössä oma laadukas pölynhallintakalusto, jota huollamme säännöllisesti. Suojaukset, kiertoimuroinnit ja P1-vaatimukset ovat meille arkipäivää työmailla, ja olemme saaneet pölynhallinnassa asiakkailtamme kiitosta laadusta, luotettavuudesta ja nopeasta reagoinnista myös erikoistilanteissa.

Hankkeen suunnitteluvaiheen kumppani pölynhallinnassa

Toimimme jo hankkeiden suunnitteluvaiheessa konsultoivana kumppanina rakennussiivoukseen ja pölynhallintaan liittyvissä kysymyksissä.
Meidän avullamme:

  • Voit varmistua siitä, että P1-tason pölynhallinta on toteutettu asetusten mukaisesti ja kalustoa on sopiva määrä.
  • Hankkeen pölynhallinnan kokonaiskustannuksia saadaan vähennettyä tehokkaan ja ammattitaitoisen suunnittelun ansiosta
  • Suunnittelemme toteutuksen yhteistyössä siten, että tarvittavat tarkastukset tullaan läpäisemään aikataulussa.

Referensseinä vaativia P1-kohteita

Olemme toteuttaneet ja ylläpitäneet P1-puhtausluokkaa vaativissa korkean profiilin kohteissa, kuten Uudessa lastensairaalassa, Puistosairaalassa, koulutuskeskus Monikossa ja Metropolian Myllypuron kampuksella.

Laadukas loppusiivous rakennusurakan jälkeen

Suoritamme pölynhallintakohteissamme myös loppusiivouksen huolellisesti ja tehokkaasti, kun pölyävät työt on saatu päätökseen. Uusien tilojen laadukas puhdistus on tärkeää ennen tilojen käyttöönottoa ja parantaa tilaajan laatumielikuvaa.

Pölynhallinnan ja loppusiivouksen yhdistäminen on usein kustannustehokas tapa ja säästää resursseja.