Näin me toimimme

Toteutamme yli 15 vuoden kokemuksella rakennus- ja korjaushankkeissa puhtauden- ja pölynhallintaa, työmaalogistiikkaa ja työturvallisuuspalveluita Helsingissä ja Uudellamaalla – luotettavasti, vastuullisesti ja laadukkaasti.


Joustavaa, vastuullista ja luotettavaa työmaapalvelua

LTQ-Rakennus Oy on perustettu vuoden 2020 alussa, mutta sen historia ulottuu vuoteen 2004 saakka. Osittaisjakautumisessa syntyneen LTQ-Rakennus Oy:n logistiikka- ja työmaapalvelutoiminnot olivat aiemmin osa LTQ-Partners Oy:tä, joka on toiminut pääkaupunkiseudun asiakkaiden luottokumppanina vuodesta 2004 lähtien.

LTQ-Rakennus Oy:n toimitusjohtaja on kokenut ja pitkän linjan työmaapalveluiden ja puhtaanapitoalan asiantuntija Liisa Laakkonen, jolla on yli 35 vuoden kokemus johtotehtävistä alalla. Liisa on ollut perustamassa LTQ-Partnersia vuonna 2004 ja toiminut yrityksen toimitusjohtajana perustamisesta lähtien. Vuoden 2020 osittaisjakautumisessa Liisa siirtyi LTQ-Rakennuksen johtoon. LTQ-Rakennuksen hallituksen puheenjohtajana toimii vuorineuvos Timo U. Korhonen, jolla on vahva rakennusalan tuntemus.

LTQ:lle on myönnetty laaduntuottokyvyn sertifikaatti ISO 9001:2015. Sertifikaatti varmentaa, että LTQ:n laatujärjestelmä täyttää ISO 9001:2015 standardin vaatimukset.

HSEQ-auditointi on tehty 2021. HSEQ on tilaajalähtöinen palvelutoimittajien arviointi, joka sisältää työterveyden ja työturvallisuuden (HS), ympäristövastuullisuuden (E) ja laaduntuottokyvyn (Q) arvioinnit.

 

Eettinen ohjeistus on toimintamme selkäranka

Eettinen ohjeemme jakaantuu neljään tärkeään osioon: ihmiseen, vastuulliseen työnantajatoimintaan, eettiseen yhteistyöhön ja ympäristövastuuseen.

Meille on tärkeää, että ihminen on toiminnan keskiössä ja meille työhyvinvointi on tärkeä näkökulma kaikissa henkilöstöä koskevassa päätöksenteossa. Vastuullinen työnantaja on luottamuksen arvoinen, ja meille henkilöstön ja asiakkaiden luottamus, sitoutuminen ja turvallisuus ovat elintärkeitä. Tunnemme myös vastuumme ympäristövastuussa ja vaikutamme valinnoillamme ympäristön tilan paranemiseen, säilymiseen ja ympäristöhaittojen ennaltaehkäisemiseen.

Arvomme

  • Viemme henkilöstöämme eteenpäin
  • Olemme visionäärejä
  • Luomme vastuullista asiakaskumppanuutta, joka kestää

Toimintapolitiikkamme

Mittaamme säännöllisesti kuinka laatulupaukset toteutuvat palvelutuotannossamme mm. asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyskyselyiden sekä sisäisten auditointien avulla. Palautteiden pohjalta kehitämme toimintaamme vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme muuttuvia tarpeita sekä toiveita.

Osittaisjakautumisen myötä LTQ-Rakennus jatkaa vahvana alan osaajana ja suunnannäyttäjänä. Jatkamme palveluidemme kehittämistä vastaamaan rakennusalan muuttuvia ja vaativia tarpeita. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja yrityksemme ekologiseen, sosiaaliseen ja taloudelliseen vastuullisuuteen.

Toimintapolitiikkamme: Työn jälki on hyvä ja tasainen sekä sopimuksen mukainen, Työnjohto on hyvin tavoitettavissa ja toimii ennakoivasti ja kaikki työt suoritetaan aina loppuun asti. Viestintä on välitöntä ja asiakasviesteihin reagoidaan nopeasti, mahdolliset reklamaatiot hoidetaan nopeasti ja samasta asiasta ei synny uutta reklamaatiota. Asiakastyytyväisyys on korkealla tasolla, pitkäaikaiset ja tyytyväiset työntekijät ja ympäristö- ja vastuullisuusnäkökulmat ovat huomioitu. Palvelua kehitetään aktiivisesti yhteistyössä asiakkaan kanssa ja sopimusmenetyksiä ei saa tulla huonon laadun takia.

Toimintaamme ohjaa vastuullisuus

Vastuullisuus on ollut meille toimintamme alusta lähtien tärkeä arvo niin ekologisesta, sosiaalisesta kuin taloudellisesta näkökulmasta. Olemme toimineet vuodesta 2004 lähtien ensin LTQ-Partners Oy:ssä ja osittaisjakautumisen myötä nyt omana yrityksenä vuodesta 2020 lähtien.

Meille on alusta alkaen ollut tärkeä esimerkiksi tarjota lisäkoulutusmahdollisuuksia henkilöstöllemme, viedä palvelutoimintaa ympäristöystävällisempään suuntaan ja luoda uusia ratkaisuja tämän edistämiseksi sekä luoda elinvoimaista liiketoimintaa pitkälle ajalle työntekijöillemme. Tähtäämme toiminnassamme siihen, että teemme työmme niin kestävällä tavalla kuin mahdollista, huomioiden ekologisen, sosiaalisen ja taloudellisen vastuumme.

LTQ:n palveluiden vastuullisuuskonsepti, LTQ Smart & Green, on viisasta logistiikkaa ja fiksuja työmaapalveluja. Meiltä saat työmaatoiminnot kustannustehokkaasti ympäristöä säästäen, jolloin pystyt itse keskittymään muihin asioihin. Panostamme ensiluokkaiseen palveluun ja korkeaan laatuun. Samalla pidämme huolta ympäristöstä – asiakkaidemme parasta ajatellen.

Lue lisää omalta Vastuullisuus -sivultamme.


Ole yhteydessä ja jätä tarjouspyyntö

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi palveluamme koskien.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.