Näin me toimimme

LTQ-Rakennus Oy on vastuullinen ja kokenut luottokumppanisi. Panostamme työmme laatuun, henkilöstön hyvinvointiin ja vastuulliseen toimintamme kehittämiseen.

LTQ:n tarina

 

LTQ-Rakennus Oy on perustettu vuonna 2019, mutta sen historia ulottuu vuoteen 2004 saakka. Osittaisjakautumisessa syntyneen LTQ-Rakennus Oy:n logistiikka- ja työmaapalvelutoiminnot olivat aiemmin osa LTQ-Partners Oy:tä, joka on toiminut pääkaupunkiseudun asiakkaiden luottokumppanina vuodesta 2004 lähtien.
Vuonna 2022 LTQ-Rakennus Oy sai uudet johtajat, kun toimitusjohtaja Liisa Laakkosen oli aika siirtyä ansaitulle eläkkeelle. Tuolloin LTQ-Rakennuksen johdossa aloittivat toimitusjohtaja Arttu Korhonen ja hallituksen puheenjohtaja Sami Alanen, joilla molemmilla on useiden vuosien kokemus rakennusalan johtotehtävistä.

Arvomme

 • Viemme henkilöstöämme eteenpäin
 • Olemme visionäärejä
 • Luomme vastuullista asiakaskumppanuutta, joka kestää

Toimintapolitiikkamme

Toimintamme kivijalat muodostuvat ammattitaitoisesta ja hyvinvoivasta henkilöstöstä, laadukkaasta työnjäljestä sekä toiminnan vastuullisesta kehittämisestä. Haluamme olla markkinoiden paras palveluntarjoaja asiakkaillemme. Kehitämme jatkuvasti palveluitamme asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaisesti ympäristönäkökulmat huomioiden.

Vastuullisuus

Vastuullisuus on ollut meille toimintamme alusta lähtien tärkeä arvo niin ekologisesta, sosiaalisesta kuin taloudellisesta näkökulmasta. Meille on tärkeää panostaa henkilöstöömme, viedä palvelutoimintaa ympäristöystävällisempään suuntaan ja luoda elinvoimaista ja kestävää liiketoimintaa.

Ympäristövastuu​

 • Ostamme vain vähäpäästöisiä koneita ja ajoneuvoja.​
 • Teemme sähkösopimuksemme hiilineutraaleina.​
 • Tarjoamme kierrätysastetta parantavia palveluita asiakkaillemme.​
 • Vähennämme hukkaa kaikessa toiminnassamme.

Sosiaalinen vastuu​​

 • Työllistämme suoraan ja välillisesti merkittävän määrän henkilöitä Suomessa.
 • Mittaamme henkilöstömme hyvinvointia vuosittain.​
 • Panostamme työturvallisuuteen. Tavoitteenamme on 0-tapaturmaa.​

Taloudellinen vastuu​​

 • Noudatamme vastuullisia liiketapoja ja toiminnallamme on ISO-Sertifikaatti.
 • Maksamme veromme Suomeen.
 • Panostamme asiakassuhteisiimme ja autamme heitä menestymään.

 

Eettinen ohjeistus on toimintamme selkäranka

Eettinen ohjeemme jakaantuu neljään tärkeään osioon: ihmiseen, vastuulliseen työnantajatoimintaan, eettiseen yhteistyöhön ja ympäristövastuuseen.

Meille on tärkeää, että ihminen on toiminnan keskiössä ja meille työhyvinvointi on tärkeä näkökulma kaikissa henkilöstöä koskevassa päätöksenteossa. Vastuullinen työnantaja on luottamuksen arvoinen, ja meille henkilöstön ja asiakkaiden luottamus, sitoutuminen ja turvallisuus ovat elintärkeitä. Tunnemme myös vastuumme ympäristövastuussa ja vaikutamme valinnoillamme ympäristön tilan paranemiseen, säilymiseen ja ympäristöhaittojen ennaltaehkäisemiseen.

Jatkuva kehitys

LTQ-Rakennus kehittää jatkuvasti toimintaansa. Mittaamme säännöllisesti, kuinka laatulupaukset toteutuvat palvelutuotannossamme mm. asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyskyselyiden sekä sisäisten auditointien avulla. Kehitämme toimintaamme vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme muuttuvia tarpeita ja toiveita.

LTQ-Rakennus Oy:lle on myönnetty tunnustuksena vastuullisesta toiminnastamme seuraavat tunnustukset:

Inspecta Sertifiointi Oy LTQ-Rakennus Oy