ReferenssitLapti Oy - TR -mittaukset

"Rakennusliike Lapti Oy:n Etelä-Suomen tulosyksikkö on tehnyt jo useamman vuoden ajan yhteistyötä LTQ-Rakennus Oy:n kanssa.   Sovimme kuukausittaiset TR-mittaukset aina pariksi kuukaudeksi eteenpäin ja LTQ on käynyt tekemässä mittaukset sovitusti, ammattitaitoisesti ja vielä Laptin omalla järjestelmällä. Säännöllisesti tehty ulkopuolinen tarkastelu auttaa riskitekijöiden havainnoinnissa ja vaikuttaa myös työmaiden omien TR-mittauksien keskiarvoon...."


Skanska - Kaupunkiympäristötalo

"LTQ-Partners on todella joustava Helsingin Kalasatamaan nousee parhaillaan uusi Kaupunkiympäristötalo. Skanska toimii hankkeen projektinjohtourakoitsijana. Rakentamisen sujuvan etenemisen kannalta keskeistä on toimiva työmaalogistiikka. Siitä pitää huolen LTQ-Partners, joka on onnistunut vastaamaan Skanskan tarpeisiin joustavasti haastavista olosuhteista huolimatta. Kaupunkiympäristötalon rakentaminen alkoi helmikuussa 2018 ja hankkeen on tarkoitus olla valmis kesällä 2020.  ..."


PEAB Oy - TR -mittaukset

"Tavoite mittauksista saavutettiin, eli TR-tasoa parannettiin ja nostettiin jokaisella työmaalla sekä toimintatapoja yhtenäistettiin. Työmaat ovat olleet tyytyväisiä mittaukseen, sillä se on vapauttanut paljon viikosta resursseja omaan tekemiseen. Puutteisiin reagointia saatiin parannettua.   Kaiken kaikkiaan loistava yhteistyö, ja kehittyvä sekä käytännönläheinen toimintatapa mahdollistivat helpon ja sujuvan TR-mittauksien suoritukset."


Supercell - Wood City -pääkonttori

"LTQ vastasi Supercellin Wood City pääkonttorin työmaan logistiikka- ja puhtauspalveluista Työmailla puhtaus ja turvallisuus kulkevat käsikädessä ja LTQ:n tiimi piti Wood Cityn työmaalla puhtautta yllä poikkeuksellisen hyvin. Siivoojat tekivät erittäin hyvää työtä ja työ näkyi meille kaikille niin työmaalla kuin taukotiloissa. Kiitos koko tiimille: Jeton Kuka, Samir Seta, Annika Adder,..."


Fira Oy - Fennian pääkonttori

"LTQ-Partnersin työmaapalvelut ovat hoitaneet Pasilan työmaallamme logistiikan, rakennussiivouksen, pölynhallinnan ja perehdytyksen. Yhteistyöstä on ollut merkittävä apu Firalle, kun työnjohto on voinut huoletta keskittyä omiin tehtäviinsä.   LTQ:n tarjoama logistiikan ajanvarausjärjestelmä on toimiva ja se on helpottanut kustannusten kohdistamista töiden tilaajalle.   Sisävalmistusvaiheen pölyttömyyden ylläpito on tehostunut asianmukaisella pölynhallintakalustolla sekä asiantuntevalla..."

Referenssimme


Ole yhteydessä ja jätä tarjouspyyntö

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi palveluamme koskien.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.