LTQ:n sertifioitua ja ympäristömyönteistä palvelua

Ympäristömyönteistä ja sertifioitua palvelua LTQ-Rakennukselta

LTQ:lle vuosi 2020 on ollut kehittämisen vuosi. Syyskuussa konsernillemme myönnettiin laaduntuottokyvyn sertifikaatti ISO 9001 ja kesällä aloitimme ympäristöhankkeen Business Finlandin tukemana Sitowise Oy:n kanssa.

Haastavasta vuodesta huolimatta eteenpäin on siis menty ja mennään jatkossakin!

Laatusertifiointi mahdollistaa laadukkaan palvelun ja kehittämisorientoituneen palvelutuottajan
Kehittämisen ajattelutapa on aina ollut vahva LTQ:lla ja se on osa yrityksiemme arvoja. ISO 9001 -sertifikaatti takaa sen, että molempien yrityksien liiketoimintaa ja palveluita kehitetään pitkäjänteisesti ja asiakaslähtöisesti. Toimintamme on suunnitelmallista ja vastuullista.

Uskomme siihen, että yhdessä kehittämällä niin jokapäiväistä tekemistämme kuin suurempiakin linjoja, palvelemme asiakkaitamme entistä paremmin ja kehitymme samalla itse alamme huipuiksi.

ISO 9001 -sertifikaatin on myöntänyt Kiwa Inspecta ja sertifikaatti varmentaa, että LTQ:n laatujärjestelmä täyttää ISO 9001:2015 standardin vaatimukset. ISO 9001 on tunnetuin standardi ja se perustuu ajatukseen jatkuvasta parantamisesta

Tulevaisuutta ympäristön ehdoilla
LTQ:lla on käynnissä ympäristömyönteisyyden hanke, jonka avulla pyrimme luomaan entistä ympäristöystävällisempää palvelua asiakkaillemme. Samalla tähtäimessämme on viedä alaa eteenpäin niin, että luomme kestävän kehityksen ratkaisuja ja teemme valintoja, joista myös jälkipolvemme voivat olla ylpeitä.

Meille on tärkeää olla mukana tukemassa asiakkaidemme ympäristövastuullisuutta ja olla omalta osaltamme luomassa kestävää palvelua niin LTQ-Partnersissa kuin LTQ-Rakennuksessa.

Ympäristöarvoja noudattamalla voimme vahvistaa entisestään henkilöstö- ja asiakasturvallisuutta. Kasvavat ympäristövaatimukset edellyttävät uudenlaista arviointia ja innovatiivisia ratkaisuja niin, että voimme vielä vuosienkin päästä katsoa taaksepäin ja todeta toimineemme kestävästi.

LTQ haluaa olla mukana tekemässä kestävää siivouspalvelua ja logistiikka- ja työmaapalvelua sekä luoda lisäarvoa asiakkailleen olemalla ympäristömyönteinen toimija.

ISO9001 laatustandardin ja ympäristövastuullisuuden myötä asiakkaamme ja työntekijämme voivat luottaa siihen, että toimimme oikein niin eettisesti kuin ekologisestikin. Jatkuva kehittämisen mentaliteettimme pitää meidät virkeinä ja suuntaa katseemme kohti tulevaa.