Ajankohtaista

26.01.2022

Henkilöstötyytyväisyyskyselyssä loistavat tulokset

LTQ-Partners Oy, LTQ-Rakennus Oy ja emoyhtiö Tukli Oy toteuttivat työeläkeyhtiö Elon kautta henkilöstötyytyväisyyskyselyn syksyllä 2021. Kyselyyn vastasi 135 henkilöä ja vastausprosentiksi saatiin 59 %. Henkilöstökyselyjä on toteutettu jo vuodesta 2014 lähtien.  Konsernitasolla kokonaiskeskiarvo 4.27 (1–5) kertoo siitä, että työntekijöiden työhyvinvointi on yleisesti korkealla tasolla. Pandemian aikana toteutetun kyselyn tuloksia voidaan pitää erinomaisina.  


27.09.2021

Rakentaminen ja ympäristövastuu kulkevat käsi kädessä

LTQ-Rakennuksen Smart&Green ympäristövastuullisen työmaapalvelun kautta tuodaan rakennusprojekteissa ympäristömyönteiset toimintatavat entistä selkeämmäksi osaksi palvelutarjontaamme. Tarkkasilmäisimmät ovatkin huomanneet mm. vihreän värin tulleen osaksi verkkosivujamme, joka on tapa tuoda arvojemme mukaisia toimintatapojamme näkyväksi myös visuaalisessa ilmeessä. Vastuullisia toimintatapoja olemme kuitenkin toteuttaneet ja kehittäneet suunnitelmallisesti koko yrityshistoriamme ajan ja nyt onkin aika viestiä niistä teille.


06.07.2021

LTQ Smart & Green: Kustannustehokas ja ympäristöystävällinen...

Panostamme ensiluokkaiseen palveluun ja korkeaan laatuun, ja samalla pidämme huolta ympäristöstä – asiakkaamme parasta ajatellen. LTQ:n ympäristömyönteisten palvelujen kehittämistyöllä halusimme...


30.03.2021

Matka työmaalta toimiston lämpöön

Blogimme vierailevana kynänä on LTQ:n työharjoittelija Minna Rajala, joka on alanvaihtaja ja merkonomiopiskelija. Minna on tullut mukaan LTQ:lle koronan aikaan, joka asettaa omat haasteensa harjoittelun toteuttamiselle, mutta Minna on hienosti tullut osaksi LTQ:n tiimiä positiivisella asenteella ja työotteella! Tutustu tästä Minnan kertomukseen työharjoittelusta LTQ:lla.