Vastuullisuus

LTQ Smart & Green on viisasta logistiikkaa ja fiksuja työmaapalveluja. Meiltä saat työmaatoiminnot kustannustehokkaasti ympäristöä säästäen, jolloin pystyt itse keskittymään muihin asioihin.


LTQ Smart & Green: Kustannustehokas ja ympäristöystävällinen työmaapalvelu

Panostamme ensiluokkaiseen palveluun ja korkeaan laatuun. Samalla pidämme huolta ympäristöstä – sinun parastasi ajatellen. Emme koskaan tingi työn laadusta vaan tiedämme, että hinta, laatu ja ympäristövastuu kulkevat käsi kädessä.

Lupaamme, että vastuullisuus maksaa itsensä takaisin – rakennetaan yhdessä kestävämpää tulevaisuutta.

Alta voit katsoa ja halutessasi ladata LTQ-Rakennuksen ympäristöpolitiikka-tiedoston.

LTQ-Rakennuksen ympäristöpolitiikka

Rakennamme terveellisiä ja turvallisia toimintaympäristöjä

Olemme erikoistuneet tehokkaaseen logistiikkaan ja pölynhallinnan palveluihin. Haluamme vähentää oman toimintamme ympäristökuormaa panostamalla muun muassa kemikaalien annosteluun ja tarkoituksenmukaiseen liikkumiseen. Emme tingi työn laadusta vaan tiedämme, että hinta, laatu ja ympäristövastuu kulkevat käsi kädessä.

 

Materiaaleja ja ympäristöä kannattaa säästää

Materiaalikiertovaraston avulla työmaan laadukas ylijäämätavara saa uuden elämän. Palvelusta hyötyy työmaan jokainen osapuoli, kun resursseja jää säästöön eikä rahaa mene hukkaan.

 

Vastuullisuus maksaa itsensä takaisin

Meille on tärkeää, että sekä asiakkaamme, työntekijämme että ympäristö voivat hyvin. Käytössämme on eettinen ohjeistus, joka velvoittaa työntekijöitämme, alihankkijoitamme, yhteistyökumppaneitamme ja tavarantoimittajiamme. Henkilöstöämme kannustetaan tuomaan esiin keinoja, joilla voimme entisestään parantaa toimintaamme.

Käytössämme on oma hiilijalanjälkilaskuri, jonka avulla saamme ajantasaisen ja tarkan tiedon palveluprosessien hiilijalanjäljestä. Laskurin antamien tietojen pohjalta kehitämme ympäristövastuullisuutta edelleen ja asetamme lisää tavoitteita.

Panostamme vastuullisuuteen

Vahvuuksiamme ovat ympäristöteemoihin sitoutumisen ja korkean osaamisen lisäksi osaavat työntekijät ja sitoutunut henkilöstö. Haluamme LTQ Smart & Green -vastuullisuuskonseptin mukaisesi panostaa ympäristön ja taloudellisen vastuullisuuden lisäksi myös työntekijöidemme hyvinvointiin ja sosiaaliseen vastuullisuuteen.

Ympäristö

  • Konsernissamme (LTQ-Partners Oy ja LTQ-Rakennus Oy) on perustettu ympäristötiimi 2019. Tiimi käy läpi yrityksemme prosesseja ja toimintoja kriittisesti ympäristövastuullisuuden näkökulmasta. Tämä on tärkeää toiminnan kehittämisen kannalta, jotta voimme jatkossa vastata asiakkaidemme ympäristövastuullisuuden tarpeisiin.
  • Asiantuntijamme päivittävät omaa osaamistaan ympäristöön ja kierrätykseen liittyvien säädösten ja asetusten vaikutuksesta rakennushankkeille. Kehitämme palveluitamme jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Yhteistyökumppaniverkostomme avulla tarjoamme esimerkiksi tukea kierrätysasteen saamiseen EU:n asetusten tasalle.
  • Omistamme käytössämme olevat pölynhallinnan laitteet ja välineet. Teemme hankintaratkaisut niin, että koneet ja laitteet ovat mahdollisimman pitkäikäisiä ja energiankulutus on vähäinen.
  • Otamme ympäristönäkökulman huomioon myös puhdistusaineita valittaessa ja niitä annosteltaessa, sillä oikealla annostelulla voidaan vähentää kemikaalikuormaa.

Sosiaalinen

  • Kannustamme työntekijöitämme kouluttautumaan työn ohessa, ja kumppanuussuhteidemme avulla monet työntekijöistämme ovat opiskelleet oppisopimuskoulutuksella.
  • Tarjoamme myös suomen kielen perusteiden oppitunteja kerran viikossa ulkopuolisen opettajan johdolla kaikille halukkaille työntekijöillemme
  • Henkilöstömme hyvinvointia mitataan vuosittain ja tuloksien pohjalta teemme aina toimintasuunnitelmat, jotka viedään toteutukseen kehityskohteiden parantamiseksi. Meille hyvinvoiva henkilöstö on voimavara ja ehdoton edellytys hyvälle ja laadukkaalle palvelulle.
  • Työturvallisuuden kehittäminen on meille ollut logistiikka- ja työmaapalveluiden alkamisesta lähtien vahvasti mukana toiminnassa. Työturvallisuus työmaalla, turvahavaintojen tekeminen ja niiden tekemiseen kannustaminen sekä henkilöstömme tietotaidon lisääminen työturvallisuudesta näkyvät jokapäiväisessä toiminnassamme. Panostamme perehdytyksessämme työturvallisuuden huomioimiseen ja perehdytyksestä lähtien viritämme työntekijöiden ajattelua työturvallisuuteen.
  • Monikulttuurisuus ja yhdenvertaisuus ovat voimavaramme.

Taloudellinen

  • Teemme liiketoimintaamme niin, että voimme tarjota työntekijöillemme pitkäaikaiset työpaikat.
  • Pidämme huolta kannattavuudestamme ja kilpailukyvystämme. Se, että henkilöstömme voi hyvin, on meille tärkein kilpailuetu. Hyvinvoiva henkilöstömme tuottaa asiakkaillemme laadukkaita palveluita.
  • Asiakassuhteemme ovat pitkäaikaisia, ja emme menetä asiakassopimuksia huonon laadun vuoksi.

 


Ole yhteydessä ja jätä tarjouspyyntö

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi palveluamme koskien.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.