Rakennus­siivous


LTQ-Rakennus Oy on tehnyt rakennussiivousta Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla jo vuodesta 2004 lähtien, LTQ-Partners Oy:n nimen alla. Rakennussiivous ja työmaan jätehuolto ovat tärkeä osa rakennustyömaiden toimivaa kokonaisuutta.

Rakennussiivous auttaa pitämään pölyn kurissa työmaalla ja on välttämätöntä esimerkiksi talotekniikkatöiden aikana, varsinkin IV-asennusten alkaessa. Rakennussiivous on kokonaisvaltainen prosessi, joka alkaa aina hyvästä pölynhallintasuunnitelmasta. Siivoustöiden järjestyksellä on varsin suuri merkitys onnistuneen lopputuloksen kannalta. Kun kaikki eri työvaiheet on organisoitu huolellisesti, vältytään turhalta työltä ja ajan tuhlaamiselta. Ammattimaisesti toteutettu rakennussiivous tehdään aina suunnitellusti, huolellisesti ja tehokkaasti – ja tietenkin siivouksen laadusta tai lopputuloksesta tinkimättä.

Toiminnallemme on myönnetty HSEQ ja Green Card – sertifikaatit.

Laadukas loppusiivous rakennusurakan jälkeen

Suoritamme rakennuksen loppusiivouksen aina huolellisesti ja tehokkaasti, kun rakennusurakka on saatu päätökseen rakentamisen suhteen. Tällöin uusien tilojen kokonaisvaltainen sekä laadukas siivous ja puhdistus on tärkeää ennen tilojen käyttöönottoa. Loppusiivoukseen kuuluu kaikkien vaaka- ja pystypintojen perusteellinen puhdistaminen liasta ja pölystä. Tähän kuuluu mm. seinien, ovien ja lattioiden puhdistaminen sekä ikkunoiden ja ikkunapuitteiden peseminen.

Joustavaa ja asiakaslähtöistä rakennussiivouspalvelua

Kokeneet ja taitavat rakennussiivoojamme ovat tulleet tutuiksi monille asiakkaillemme vuosien saatossa. Rakennussiivouksen ammattilaisemme ovat koulutettuja ja ammattitaitoisia. Palvelemme aina asiakaslähtöisesti ja räätälöimme palvelun asiakkaan ja rakennushankkeen monipuolisten tarpeiden mukaan. Käytössämme on alan parhaat siivousvälineet ja tietotaito.

Kehitämme omaa osaamistamme ja kalustoamme jatkuvasti – löydämme ratkaisut kiperimpiinkin puhtauden- ja pölynhallinnan haasteisiin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Olemme kokenut työmaapalveluiden ja työmaalogistiikan asiantuntija Helsingissä ja Uudellamaalla. Meillä on vahva osaaminen myös työmaan jätehuollon sekä ympäristövastuullisuuden ratkaisuissa. Luomme vastuullista asiakaskumppanuutta, joka kestää. Ota yhteyttä meihin jo tänään ja pyydä tarjous asiantuntevalta kumppanilta!


Ole yhteydessä ja jätä tarjouspyyntö

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi palveluamme koskien.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.