Rakennus­siivous


LTQ-Rakennus Oy on tehnyt rakennussiivousta Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla jo vuodesta 2004 lähtien, LTQ-Partners Oy:n nimen alla. Rakennussiivous ja työmaan jätehuolto ovat tärkeä osa rakennustyömaiden toimivaa kokonaisuutta.

Rakennussiivous auttaa pitämään pölyn kurissa työmaalla ja on välttämätöntä esimerkiksi talotekniikkatöiden aikana, varsinkin IV-asennusten alkaessa.

Rakennussiivous on kokonaisvaltainen prosessi, joka alkaa aina hyvästä pölynhallintasuunnitelmasta. Siivoustöiden järjestyksellä on varsin suuri merkitys onnistuneen lopputuloksen kannalta. Kun kaikki eri työvaiheet on organisoitu huolellisesti, vältytään turhalta työltä ja ajan tuhlaamiselta.

Ammattimaisesti toteutettu rakennussiivous tehdään aina suunnitellusti, huolellisesti ja tehokkaasti – ja tietenkin siivouksen laadusta tai lopputuloksesta tinkimättä.

Joustavaa ja asiakaslähtöistä rakennussiivouspalvelua

Kokeneet ja taitavat rakennussiivoojamme ovat tulleet tutuiksi monille asiakkaillemme vuosien saatossa. Rakennussiivouksen ammattilaisemme ovat koulutettuja ja ammattitaitoisia. Palvelemme aina asiakaslähtöisesti ja räätälöimme palvelun asiakkaan ja rakennushankkeen monipuolisten tarpeiden mukaan. Käytössämme on alan parhaat siivousvälineet ja tietotaito.

Kehitämme omaa osaamistamme ja kalustoamme jatkuvasti – löydämme ratkaisut kiperimpiinkin puhtauden- ja pölynhallinnan haasteisiin.

 

Kun vain paras kelpaa eli P1-puhtaustaso

Meillä on kokemusta pölyhallinnan toteuttamisesta suunnitteluvaiheesta toteutusvaiheeseen. Olemme tuottaneet asiakkaidemme kanssa yhteistyössä pölynhallintasuunnitelmat hankkeiden tarpeisiin. Rakennussiivous ja pölynhallinta onnistuu osaavalla tiimillä ja toimivalla pölynhallinnan kalustolla sekä oikein tehdyllä työmaalogistiikalla.

Työnjohto ja työntekijämme ovat alansa edelläkävijöitä, pidämme huolta työntekijöidemme työhyvinvoinnista ja meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät työssään. Lisäksi meillä on käytössä oma pölynhallinnankalusto, jota huollamme säännöllisesti. Suojaukset, kiertoimuroinnit ja P1 -vaatimukset ovat meille arkipäivää useilla työmailla ja olemme saaneet pölynhallinnassa asiakkailtamme kiitosta laadusta, luotettavuudesta ja nopeasta reagoinnista myös erikoistilanteissa.

 

Referensseinä vaativia P1 -kohteita

Olemme toteuttaneet ja ylläpitäneet P1 -puhtaustasoa vaativissa ja korkean profiilin kohteissa, kuten Uudessa Lastensairaalassa, Puistosairaalassa, Koulutuskeskus Monikossa ja Metropolian Myllypuron kampuksella.

 

Laadukas loppusiivous rakennusurakan jälkeen

Suoritamme rakennuksen loppusiivouksen aina huolellisesti ja tehokkaasti, kun rakennusurakka on saatu päätökseen rakentamisen suhteen. Tällöin uusien tilojen kokonaisvaltainen sekä laadukas siivous ja puhdistus on tärkeää ennen tilojen käyttöönottoa. Loppusiivoukseen kuuluu kaikkien vaaka- ja pystypintojen perusteellinen puhdistaminen liasta ja pölystä. Tähän kuuluu mm. seinien, ovien ja lattioiden puhdistaminen sekä ikkunoiden ja ikkunapuitteiden peseminen.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Olemme kokenut työmaapalveluiden ja työmaalogistiikan asiantuntija Helsingissä ja Uudellamaalla. Meillä on vahva osaaminen myös työmaan jätehuollon sekä ympäristövastuullisuuden ratkaisuissa. Luomme vastuullista asiakaskumppanuutta, joka kestää. Ota yhteyttä meihin jo tänään ja pyydä tarjous asiantuntevalta kumppanilta!

LTQ:lle on myönnetty laaduntuottokyvyn sertifikaatti ISO 9001:2015. Sertifikaatti varmentaa, että LTQ:n laatujärjestelmä täyttää ISO 9001:2015 standardin vaatimukset.


Ole yhteydessä ja jätä tarjouspyyntö

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi palveluamme koskien.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.