Työskentelemme COVID-19 -tartuntojen ehkäisemiseksi

LTQ-Rakennus työskentelee COVID-19 -tartuntojen ehkäisemiseksi

Haluamme kantaa oman vastuumme koronavirusepidemian aikana ja panostaa asiakasturvallisuuteen. Otamme vakavasti viranomaisten tekemät ohjeistukset sekä varotoimenpiteet koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

LTQ tekee jatkuvasti töitä sen eteen, että asiakkaamme voivat työskennellä terveellisessä ja turvallisessa ympäristössä. Panostamme asiakaskohteissamme koronaviruksen leviämisen ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin. Asiakas- ja työntekijäturvallisuuden huomioiminen on meille tässä uudessa ja muuttuvassa tilanteessa erityisen tärkeää. Olemme ohjeistaneet työntekijöitämme ja haluamme tarjota parhaan mahdollisen tuen asiakkaillemme tilanteen hoitamisessa.

Olemme koostaneet koko konsernin kattavan asiantuntijaryhmän, joka kokoontuu päivittäin. Seuraamme aktiivisesti ja tarkasti paikallisten viranomaisten määräyksiä ja olemme jatkuvassa valmiudessa asian osalta.

Meistä jokainen on nyt avainasemassa tilanteen leviämisen ehkäisemisessä. Käsi- ja yskimishygienialla on suuri rooli leviämisen hidastamisessa. Sosiaalisen kanssakäymisen vähentäminen ja esimerkiksi etätapaamisten suosiminen hillitsee viruksen leviämistä. LTQ:lla olemme ohjeistaneet hallinnon työntekijöitä tekemään töitä etänä ja työntekijöitämme täsmentämään siivous- ja hygieniakäytäntöjä COVID-19 -tartuntojen ehkäisemiseksi.

Seuraamme aktiivisesti ja tarkasti paikallisten viranomaisten määräyksiä ja olemme jatkuvassa valmiudessa asian osalta.

Tuetaan toisiamme ja pestään niitä käsiä!