Toimitusjohtajanimitykset LTQ-Partners Oy:ssä ja uudessa sisaryhtiössä LTQ-Rakennus Oy:ssä

18.12.2019

Uusi sisaryhtiö LTQ-Rakennus aloittaa toimintansa vuoden vaihtuessa

LTQ -Partners Oy on palvellut asiakkaitaan siivous-, teollisuus ja rakentamisen liiketoiminta-alueilla jo vuodesta 2004 lähtien. Kehittääksemme edelleen palvelujamme ja toimintaamme, olemme päättäneet siirtää työmaa- ja logistiikkapalvelutoiminnot perustettavaan uuteen LTQ-yhtiöön nimeltä LTQ-Rakennus Oy. Uusi yhtiö aloittaa toimintansa 1.1.2020. Perustaminen toteutetaan osittaisjakautumisena.

LTQ-Rakennus Oy:n toimitusjohtaja 1.1.2020 alkaen
Uuden LTQ-Rakennus Oy:n toimitusjohtajana toimii vuoden alusta Liisa Laakkonen. LTQ-Rakennus Oy:n hallituksen puheenjohtaja 1.1.2020 on Timo U. Korhonen. Liisa Laakkonen on ollut perustamassa LTQ-Partners Oy:tä vuonna 2004 ja hänellä on yli 35 vuoden kokemus puhtauspalvelualan ja työmaapalvelutoimintojen johtamisesta. Liisa on kehittänyt sekä yritystä että sen toimialoja näkemyksellisesti ja innovatiivisella otteella.

LTQ-Partners Oy:n toimitusjohtaja 1.2.2020 alkaen
LTQ-Partners Oy:n toimitusjohtajana toimii helmikuun alusta KTM Sini Kivimaa. Sini on aloittanut LTQ:ssa marraskuussa 2017 ja toimii tällä hetkellä LTQ:n myyntipäällikkönä. Sini tuntee LTQ:n siivous- ja teollisuuspalveluiden asiakaskentän hyvin. Liisa toimii toimitusjohtajana tammikuun loppuun asti ja LTQ-Partners Oy:n hallituksen puheenjohtajana vuoden alusta.

”Sinillä on hyvää ja edistyksellistä näyttöä osaamisestaan, kokemusta LTQ:sta ja toimialasta sekä hän on toiminnallaan kehittänyt omaa ja yrityksen osaamista. Todella upeaa ja hienoa että omasta joukosta löytyy osaamista”, toteaa Liisa Laakkonen, LTQ-Partners Oy:n nykyinen toimitusjohtaja.

”Odotan innolla tulevaa tehtävää ja sen tuomaa vastuuta. Suhtaudun intohimoisesti LTQ-Partnersin ja puhtausalan viemiseen eteenpäin entistäkin vastuullisempaan suuntaan, niin ympäristön kuin yrityksen sidosryhmien näkökulmasta”, sanoo Sini Kivimaa nimityksestään.

Jakautumisen jälkeen molemmat yritykset tulevat olemaan emoyhtiö Tukli Oy:n omistuksessa. LTQ-Rakennus Oy:n toimitusjohtaja Liisa Laakkonen ja hallituksen puheenjohtaja vuorineuvos Timo U. Korhonen omistavat yhdessä emoyhtiö Tukli Oy:n tasavertaisina yhtiökumppaneina. Logistiikka- ja työmaapalveluiden asiakkuussopimukset sekä yhteistyösopimukset siirtyvät perustettavalle LTQ-yhtiölle, josta olemme olleet yhteydessä asiakkaisiimme syksyn aikana.

Lisätiedot:
Liisa Laakkonen
toimitusjohtaja
puh. 0400 630 929
liisa.laakkonen@ltq.fi